Over onsKiek lifestyle is al 17 jaar hét adres voor hippe baby- en kinderkleding, comfortabele positiekleding, originele kraamcadeaus, leuke knuffels & speelgoed en verzorging & lifestyle producten van de mooiste merken. Een family conceptstore in hartje Alphen aan den Rijn.

Onze collectie wordt met liefde en aandacht samengesteld, wat resulteert in prachtige outfits, hippe kamertjes, cadeaus en kraampakketten voor baby’s, kids & toekomstige ouders. We blijven steeds op zoek naar nieuwe merken. Daarbij staan comfort, kwaliteit en betaalbaarheid voorop. Bovendien vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Veel van onze merken zijn daarom van biologische en/of duurzame kwaliteit.

We helpen en inspireren jou graag in onze winkel in de Julianastraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wij vinden het ook heel leuk om je stylingadvies te geven, kom gezellig langs!

Liever 24/7 online shoppen? Dat kan ook op KIEK.nl. Wij zorgen dat je pakketje aan huis wordt afgeleverd of gratis kan worden afgehaald.